dijous, 27 de febrer del 2014

PROGRAMA D'ACTES DE LA SETMANA SANTA 2014



Estem ja a les portes de la Setmana Santa, dates en les quals la nostra Congregació desenvolupa els principals actes que té per objecte dur a terme. Actes que trobareu detallats a l’apartat Programa d’actes del bloc i en el tríptic editat que també podeu veure al detall i descarregar clicant la imatge de la portada (esquerra) o a l’enllaç que trobareu al final d’aquest post.

Com a dates importants a assenyalar podem destacar la Presentació de l’Opuscle 2014, el dimecres 9 d’abril a les 20 h. a l’església de Natzaret. Enguany, el nostre opuscle serà presentat pel Sr. Rafael Gabriel i Costa.
El dijous 10 d’abril organitzem conjuntament amb la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang la tradicional Conferència Quaresmal a l’església de Sant Agustí. L’acte que començarà a les 20 h. anirà a càrrec de Mn. Gil Ribas, doctor en teologia i professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya.

El Divendres Sant participarem de la Recollida i posterior Processó del Sant Enterrament i el Dissabte Sant 19 d’abril, el nostre dia més important, a les 18.30 h. celebrarem la Processó de la Soledat que es dirigirà a la S. E. Catedral, on es celebrarà l’exercici de la Corona Dolorosa.

Al programa també hi trobareu els dies de repartiment de vestes, les normes d'assistències a les processons i la convocatòria de la Junta General Ordinària que tindrà lloc com és habitual desprès de la Missa de Difuntes de la Congregació a Natzaret el dijous 13 de març.

Demanem la vostra assistència i participació als actes, us esperem.

Programa d'actes 2014
Tríptic dels actes