dijous, 17 d’abril del 2014

LA RECOLLIDA DE LA SOLEDAT I LA PROCESSÓ DE DISSABTE SANT

Dissabte Sant. Foto Arxiu Congregació
Demà Divendres Sant, estem tots convocats a les 17.30 h. a acompanyar a la nostra Mare de Déu de la Soledat des del Col·legi d'Enginyers Industrials (c/ Escrivanies Velles) fins a la plaça del Rei. Com veureu, l'hora de convocatòria s'ha avançat quinze minuts del que estava marcat a l'opuscle i tríptic, per petició de La Sang després de la modificació d'horaris i torns de la Recollida de Misteris d'aquest any.
Esperem la vostra assistència a l'acte així també, a la Processó del Sant Enterrament que aquest any s'iniciarà a les 20 h. 

Dissabte Sant, dia per excel·lència de la Congregació, tindrà lloc la PROCESSÓ DE  LA SOLEDAT que s'iniciarà a les 18.30 h. des de l'església de Natzaret. Hi participarem solament les senyores de la Congregació amb vesta, i per les senyores convidades que pertanyen a les altres associacions tarragonines, de rigorós vestit negre i mantellina, i la Coral Augusta.
L'itinerari serà l'habitual de cada any sortint de la Plaça del Rei, Nau, Major, Merceria, Pare Iglesias i Pla de la  Seu. Desprès de la funció de la Corona Dolorosa i predicació, sortirem de la Catedral per retornar a l'església de Natzaret, seguint pel Pla de la  Seu, Pare Iglesias, Merceria, Major, baixada de la  Misericòrdia, Cós del Bou, baixada de la Pescateria i Plaça del Rei.