dimarts, 27 de gener del 2015

CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS ‘PAS SOLIDARI’

Aquest any 2015 la nostra Congregació està de celebracions. Fa 25 anys que els portants del pas de la Mare de Déu de la Soledat van decidir treure les rodes de la peanya i dur-la a espatlles, i per tal motiu, es creà també la Banda de Timbals de la Soledat.  

El primer dels diversos actes que s’organitzaran enguany per celebrar aquests 25 anys tindrà lloc els propers dos dissabtes, 31 de gener i 7 de febrer. Durant els dos assaigs extraordinaris que realitzaran conjuntament els portants i la banda pels carrers de la Part Alta es procedirà a OMPLIR D’ALIMENTS EL PAS, és a dir, es substituirà el pes habitual que carreguen els nostres portants per queviures i aliments que durant al llarg del seu recorregut els donants vagin aportant.

‘PAS SOLIDARI’ és una iniciativa sorgida del propi cos de portants i banda, amb el suport de la Junta Directiva, solidaritzant-se amb la gent més necessitada de la ciutat de Tarragona. Un cop recollits, els aliments seran repartits entre la Parròquia de la Trinitat i el Santuari del Loreto, que seran els responsables de distribuir-ho a les famílies que més ho necessitin.

Pels qui vulgueu fer la vostra aportació, podeu apropar-vos a la plaça del Rei els dissabtes 31 de gener i 7 de febrer, de 5 a 7 de la tarda, lloc on s’iniciaran els assaigs; o també podeu donar-los durant el recorregut, que és el mateix que es fa el Divendres Sant pels carrers de la Part Alta.