divendres, 8 de març del 2019

ACTES QUARESMA I SETMANA SANTA 2019

Estem ja a les portes de la Setmana Santa, dates en les quals la nostra Congregació desenvolupa els principals actes que té per objecte dur a terme. Actes que trobareu detallats a l’apartat Programa d’actes del bloc i en el tríptic editat que també podeu veure al detall i descarregar clicant la imatge de la portada (esquerra) o a l’enllaç que trobareu al final d’aquest post.

Com a dates importants a assenyalar podem destacar la tradicional Conferència Quaresmal que organitzem conjuntament amb la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang a l’església de Natzarè. Aquest acte que tindrà lloc el proper dimarts 26 de març, començarà a les 20h i serà pronunciat per monsenyor Manuel Fanjul García, director general de Publicaciones de la Conferencia Episcopal Española.

La presentació de l’Opuscle 2019, serà el dijous 4 d’abril a les 20h a l’església de Natzaret. Enguany, el nostre opuscle serà presentat per la Dra. Joana Zaragoza Gras, professora titular del Departament de Filologia Catalana de l’àrea de Filosofia Grega de la Universitat Rovira i Virgili.

En quant els actes principals durant la Setmana Santa recordem que el Divendres Sant participarem de la Recollida i posterior Processó del Sant Enterrament i el Dissabte Sant 20 d’abril, el nostre dia més important, a les 18h. celebrarem la Processó de la Soledat que es dirigirà a la S. E. Catedral, on es celebrarà l’exercici de la Corona Dolorosa.

Al programa també hi trobareu els dies de repartiment de vestes, les normes d'assistències a les processons i la convocatòria de la Junta General Ordinària el dimecres 27 de març.

Demanem la vostra assistència i participació als actes, us esperem.