Agenda

DILLUNS, DIMARTS I DIMECRES 20, 21 I 22 DE MARÇ

18.00 - 20.00 h Repartiment de vestes a les aspirants de la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat. Lloc: Secretaria de la Soledat - Casa de la Sang (c/ Natzaret, 1).

Es podran tornar els dies 24 i 25 d’abril de 18.00 - 20.00 h.

 

DIMARTS I DIMECRES 21 I 22 DE MARÇ

18.00 - 20.00 h Repartiment de vestes a les senyores congregantes de la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat. Lloc: Secretaria de la Soledat - Casa de la Sang

(c/ Natzaret, 1).

Es podran tornar els dies 24 i 25 d’abril de 18.00 - 20.00 h.

 

DIJOUS 23 DE MARÇ

20.00 h Presentació del XXII Opuscle de la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, a càrrec del Sr. Manuel Allué Martínez, restaurador. L’acte tindrà lloc a l’església de Natzaret.

 

DIMECRES DE PASSIÓ, 29 DE MARÇ

20.30 h L’església de Natzaret estarà oberta per venerar al Sant Crist de la Sang i a la Mare de Déu de la Soledat. Pregària al Sant Crist de la Sang i a la Mare de Déu de la Soledat.

 

DIJOUS I DIVENDRES DE PASSIÓ, 30 i 31 DE MARÇ

19,00 h L’església de Natzaret estarà oberta per venerar al Sant Crist de la Sang i a la Mare de Déu de la Soledat. Pregària al Sant Crist de la Sang i a la Mare de Déu de la Soledat.

 

DISSABTE DE PASSIÓ, 1 D’ABRIL

19.00 h Missa i oferiment del ciri pasqual a càrrec de les dues congregacions sota l’advocació de la Sang. L’acte tindrà lloc a la parròquia de la Santíssima Trinitat.

 

DIUMENGE DE RAMS, 2 D’ABRIL

10.30 h Benedicció de les palmes al carrer de les Coques. Processó a la S. E. Catedral i Santa Missa presidida per l’Excm. i Rvdm. Joan Planellas Barnosell, arquebisbe de Tarragona i primat.

 

19.00 h Des de l’església de Natzaret, solemne viacrucis per la Part Alta i el passeig Arqueològic, que acabarà a la S. E. Catedral, on serà venerat el Sant Crist de la Sang i posteriorment tornarà a l’església de Natzaret. Els congregants han de portar vesta i gorgera.

 

DILLUNS SANT, 3 D’ABRIL

10.30 h Missa Crismal a la Catedral presidida pel Sr. Arquebisbe Joan Planellas i Barnosell. Durant la qual es consagrarà els Sant Olis.

 

DIMECRES SANT, 5 D’ABRIL

19.30 h Assistència del pas la Flagel·lació, acompanyat de congregants, aspirants i la banda de timbals del pas, a la processó del Dolor, que sortirà de l’església parroquial de Sant Joan, organitzada per la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió.

Hi poden assistir totes les congregantes i les aspirants de la Soledat que ho desitgin amb la vesta reglamentària. Esperem la vostra presència per acompanyar el pas.

 

DIJOUS SANT, 6 D’ABRIL

17.30 h A l’església de Natzaret, solemne OFICI DEL SANT SOPAR DEL SENYOR.

De 18.30h a 21h A l’església de Natzaret, TORNS DE GUÀRDIA D'HONOR DELS ARMATS al Santíssim Sagrament.

 

DIVENDRES SANT, 7 D’ABRIL

6.00 h Sermó de Passió a la Catedral de Tarragona.

6.15 h Sortida de l’església de Natzaret dels congregants que acompanyin el Sant Crist de la Sang, que es dirigiran a la S.E. Catedral, des d’on a les 6.30 h sortirà el solemne viacrucis pels carrers de la Part Alta, que finalitzarà a l’església de Natzaret amb la veneració al Sant Crist de la Sang.

Els congregants hi assistiran amb la vesta reglamentària i cucurulla penitencial.

12.00 h A l’església de Natzaret, solemne ACCIÓ LITÚRGICA I VENERACIÓ DE LA CREU.

17.40 h Recollida del pas de la Soledat. Les aspirants i congregantes poden acompanyar el pas de la Mare de Déu de la Soledat des del Col·legi d’Enginyers Industrials (c/ Escrivanies Velles) fins a la plaça del Rei.

19.30 h Des de l’església de Natzaret, tradicional Processó del Sant Enterrament, declarada element festiu patrimonial d’interès nacional per la Generalitat de Catalunya i organitzada per la Reial i Venerable Congregació de la Sang. Hi assistiran totes les confraries, gremis, congregacions i germandats de la ciutat amb els seus passos.

 

DISSABTE SANT, 8 D’ABRIL

18.00 h Processó de la Mare de Déu de la Soledat, organitzada per la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, amb l’exercici de la Corona Dolorosa.

Vetlla Pasqual a la S. E. Catedral, oficiada per l’Excm. i Rvdm. Mons. Joan Planellas Barnosell, arquebisbe metropolità i primat, a la S.E. Catedral. (Pendent confirmació hora).