Fes-te Congreganta

Vols formar part de la Congregació?

Si tens un pessigolleig per dins, una inquietud, o alguna cosa que et fa pensar que hauries de ser congreganta ... Decideix-te i FES-TE CONGREGANTA DE LA SOLEDAT!

Tindràs l'oportunitat de viure la Setmana Santa des d'una altra perspectiva, com mai abans l'havies viscut. 

Fer-se congreganta de la Mare de Déu de la Soledat és passar a formar part d'una de les confraries més antigues, arrelades i populars de Tarragona. Ser congreganta és contribuir a mantenir viu el fervor per la Mare de Déu de la Soledat, els seus rituals i celebracions.

Per només 18 € a l'any pots ser congreganta de la Soledat. Només has de seguir els passos que t'indiquem a continuació:

1r. Descarrega't el full d’inscripció 

2n. Omple el document

3r. Envia'ns-el per correu electrònic a tarragonasoledad@gmail.com o porta-ho directament a la seu (Casa de la Sang - Carrer Natzaret,1) deixant-ho a la bústia, o entregant-lo a mà a l'església de Natzaret els divendres (de 18 a 20h) i dissabtes (d'11 a 13h)    NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, l’indiquem que les dades que vostè ens faciliti de forma voluntària seran incorporades a fitxers automatitzats i / o manuals de tractament de dades de caràcter personal.

Aquests fitxers tenen com a única finalitat la gestió associativa per part de la Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat, el titular dels mateixos. Les dades incorporades en ells seran tractades de forma confidencial i només seran cedides en els casos legalment previstos. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació, mitjançant escrit (Adjuntant fotocòpia DNI) dirigit a: Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat. Carrer Natzaret, 1. 43003, Tarragona i mitjançant correu electrònic a tarragonasoledad@gmail.com