SalutacióBenvinguts/des a la plana oficial de
la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat.

Vull aprofitar aquesta ocasió per saludar-vos i agrair en nom de totes les membres de la Congregació a aquelles persones que ens visitin i tinguin el gust de conèixer-nos a través d’aquesta finestra informativa.

Volem que sigui un punt de trobada virtual on tots puguem informar-nos dels actes que la Congregació organitza i en els qual participa durant l’any, i alhora conèixer la nostra historia, la de la Soledat, dels portants i banda, de les Arrengladores, de les Aspirants i la nostra Processó de la Soledat. També podreu veure fotografies i vídeos, associar-vos a la nostra Congregació i fer donatius. En definitiva, és una manera d’arribar a tothom i que tothom arribi a nosaltres.

La nostra Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat té marcada a foc la seva pròpia identitat. Una identitat molt consolidada i ben definida que, sens dubte, hem de continuar alimentant i cuidant per tal que les noves generacions quedin impregnades del seu esperit i la devoció a la Mare de Déu. Al voltant d’aquest objectiu gira la nostra tasca i la de la Junta, incrementant encara més, si cal, aquells aspectes que defineixen una Congregació com a tal.

Només em queda animar-vos a visitar aquesta plana i convidar-vos a conèixer, no només la nostra Congregació, sinó també tota la Setmana Santa tarragonina ja que les seves característiques la fan diferent dins del panorama de les Setmanes Santes de l’Estat.


Maria Dolores Nolla Tapias
Priora de la Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat