dimecres, 25 de febrer del 2015

ACTES DE LA CONGREGACIÓ SETMANA SANTA 2015

Us informem dels propers actes que organitzarà la nostra Congregació de Senyores per aquesta Quaresma i Setmana Santa 2015:

Demà dijous, 26 d’abril tindrà lloc a les 17.30h. en primera convocatòria i a les 17.45h. en segona, JUNTA GENERAL ORDINÀRIA que tindrà lloc al saló d’actes de la seu social (c/ Natzaret, núm.1).

En acabar, a les 19 hores, a l’església de la Trinitat celebrarem la MISSA DE DIFUNTES, en sufragi de les congregants traspassades el passat any:

Sra. Maria Carulla de Ventosa
Sra. Isabel Garcés Cortes, Vda. Amigó
Sra. Concepción Gosálvez Roca
Sra. Josefa Mestres, Vda. Gassó
Sra. Montserrat Vendrell Duran
(E.P.R)

El proper dissabte 7 de març la nostra Congregació organitza, conjuntament amb la banda i els portants del pas una PELEGRINACIÓ AL SANTUARI DE MONTSERRAT amb el pas de la Mare de Déu. El motiu és celebrar els 25 anys de dur a espatlles la nostra imatge titular i els 25 anys de la creació de la banda de timbals.

La nostra banda juntament amb la Banda Unió Musical actuarà el diumenge, 15 de març a l’auditori August (Palau de Congressos) a les 12.30h. oferint un CONCERT on es presentarà la marxa processional: “Verge de la Soledat”, composta pel Sr. Oscar Miguel Losada.

El dia 17 de març a les 20h. tindrà lloc a l’església de Natzaret, la PRESENTACIÓ DEL NOSTRE OPUSCLE a càrrec de la  Dra. Sofia Mata de la Cruz, directora del Museu Diocesà de Tarragona.

El dia 4 d’abril, Dissabte Sant, a les 18 hores, sortirà de l’església de Natzaret la PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT.

Esperem la vostra assistència!

Trobareu més informació a l’apartat PROGRAMA D’ACTES d’aquest blog.