dijous, 19 de març del 2020

COMUNICAT OFICIAL DE LA CONGREGACIÓ DE SENYORES SOTA LA INVOCACIÓ DE LA PURÍSSIMA SANG DE NOSTRE SENYOR JESUCRIST I DE LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT


Seguint les recomanacions sanitàries amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, us fem saber que, d’acord amb l’Arquebisbat de Tarragona, i tal com van decidir la Junta Directiva de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat comunica a totes les nostres congregantes, fidels i a tota la població en general la SUSPENSIÓ de la Processó de Dissabte Sant d’enguany. 

També se suspenen tots els actes litúrgics que teníem previstos durant aquests dies sants a l’església de Natzaret. 

No es farà la presentació del nostre opuscle, prevista per al dia 26 de març. Si més no, quan puguem us l’enviarem a casa. Però properament estarà disponible en aquesta web per tal que el pugueu veure telemàticament.  

També se suspèn el repartiment de vestes d’aspirants i congregantes, ja que no sortirà cap processó ni viacrucis. 

La Junta està a disposició de les persones que ho necessiteu. Us podeu dirigir a nosaltres amb un correu electrònic a aquesta adreça: tarragonasoledad@gmail.com

Resem perquè la Mare de Déu de la Soledat ens ajudi en aquests moments que tots estem passant i en especial als malalts, a totes les persones afectades i a les seves famílies. 

LA JUNTA DIRECTIVA