diumenge, 7 de març del 2021

AVUI HA MORT L'ALBERT VALLVÉ NAVARRO


Sentim comunicar-vos que avui 7 de març ha traspassat l’Il·lm. Sr. Albert Vallvé Navarro.

L’Albert va ser cap de portants durant molts anys quan el pas de la Mare de Déu de la Soledat anava a rodes. L’any 2008 va ser presentador del nostre opuscle. En agraïment a la seva dedicació vers la Congregació, l’any 2015 va rebre el Premi de la Fidelitat, que atorguem anualment a les persones que han col·laborat desinteressadament per la Congregació de Senyores de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, acte organitzat per l’ASST.

El 3 d’abril del 2011, l’Albert i la seva esposa, la Sra. Dolors Fontana, van ser els padrins en la benedicció de la nova peanya de la Mare de Déu de la Soledat.

Fou una persona amb una gran religiositat i amb una immensa devoció al Sant Crist de la Sang i a la Mare de Déu de la Soledat.

L’Albert era una gran persona, bon marit, bon pare, bon avi i bon germà. Encantador, amable, atent, compromès, alegre, educat, molt estimat per tothom, i que va aportar molt a la cultura de la nostra ciutat essent un bon polític.

Congregant de la Congregació germana de la Sang i un bon i fidel tarragoní. Admirat professional  que deixa una petjada molt profunda en totes les persones que el vam estimar.

La Junta de la Mare de Déu de la Soledad sentim molt la seva pèrdua i el tindrem present en les nostres oracions. Transmetem el nostre més sentit condol a la seva família i en especial a la seva dona Dolors i als seus fills Anna i Marc, així com als seus estimats nets.

Que la Mare de Déu de la Soledat i el Sant Crist de la Sang l’acullin al seu costat i li donin un repòs etern. En pau descansis, Albert!




©Fotografies: Arxiu La Soledat