diumenge, 28 de novembre de 2021

CELEBREM L'ADVENT AMB LA RECOLLIDA D'ALIMENTS I ELS CONCERTS DE NADAL


Com cada any la nostra congregació, conjuntament amb la congregació de la Puríssima Sang, celebrem l’època de l'Advent i Nadal col·laborant solidàriament amb els més necessitats. Per tant, novament  organitzem una RECAPTA D'ALIMENTS i els dos CONCERTS DE NADAL, que tindran lloc a l'església de Natzaret els propers dies 10 i 15 de desembre.  

Del 26 de novembre al 18 de desembre recollirem a l’església de Natzaret els aliments no peribles i productes d'higiene personal en els següent horaris: els divendres dies 26 de novembre, 3, 10 i 17 de desembre de 18 a 20h i els dissabtes 27 de novembre, 4, 11 i 18 de desembre d’11 a 13h.  

Tot el recaptat serà íntegrament donat a la Càritas parroquial de la Trinitat. També recollirem els productes durant la celebració dels dos Concerts de Nadal.  

El divendres 10 de desembre, a les 19.30h tindrà lloc el primer dels concerts amb l'actuació del Cor Jove, de l'SCHOLA CANTORUM DELS AMICS DE LA CATEDRAL DE TARRAGONA i el dimecres 15, a les 18.30h es celebrarà el concert amb l'actuació de L'AULA DE MÚSICA TRADICIONAL I POPULAR "EL TECLER". Els dos concerts els celebrarem a l’església de Natzaret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada