dimarts, 8 de març del 2022

ACTES DE QUARESMA I SETMANA SANTA 2022

Estem ja a les portes de la Setmana Santa, dates en les quals la nostra Congregació desenvolupa els principals actes que té per objecte dur a terme.

Aquest actes els trobareu detallats a l’apartat Agenda del bloc i en el tríptic editat que també podeu veure al detall.

Com a dates importants a assenyalar podem destacar la  presentació de l’Opuscle 2022, serà el dimecres 30 de març a les 20h a l’església de Natzaret. Enguany, el nostre opuscle serà presentat per Sr. Jordi Guàrdia-Romeu, teòleg especialitzat en litúrgia, director de cants a la Catedral de Tarragona i membre del Centre Pastoral Litúrgica de Barcelona.

En quant els actes principals durant la Setmana Santa recordem que el Divendres Sant participarem de la Recollida i posterior Processó del Sant Enterrament i el Dissabte Sant 16 d’abril, el nostre dia més important, a les 18h. celebrarem la Processó de la Soledat que es dirigirà a la S. E. Catedral, on es celebrarà l’exercici de la Corona Dolorosa.

Al programa també hi trobareu els dies de repartiment de vestes, les normes d'assistències a les processons i la convocatòria de la Junta General Ordinària el dijous 17 de març.

Demanem la vostra assistència i participació, us esperem.