dimecres, 4 de març del 2020

ACTES QUARESMA I SETMANA SANTA 2020

Estem ja a les portes de la Setmana Santa, dates en les quals la nostra Congregació desenvolupa els principals actes que té per objecte dur a terme. Actes que trobareu detallats a l’apartat Programa d’actes del bloc i en el tríptic editat que també podeu veure al detall clicant la imatge al final d’aquest post.
Com a dates importants a assenyalar podem destacar la tradicional Conferència Quaresmal que organitzem conjuntament amb la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang a l’església de Natzarè. Aquest acte que tindrà lloc el proper dissabte 21 de març, començarà a les 20h i serà pronunciat per Mons. Lluís Martínez Sistach, Arquebisbe emèrit de Barcelona.
La presentació de l’Opuscle 2020, serà el dijous 26 de març a les 20h a l’església de Natzaret. Enguany, el nostre opuscle serà presentat pel Sr. Jordi Guàrdia Romeu, teòleg, especialitzat en litúrgia, i director de cants a la Catedral de Tarragona.
En quant els actes principals durant la Setmana Santa recordem que el Divendres Sant participarem de la Recollida i posterior Processó del Sant Enterrament i el Dissabte Sant 11 d’abril, el nostre dia més important, a les 18h. celebrarem la Processó de la Soledat que es dirigirà a la S. E. Catedral, on es celebrarà l’exercici de la Corona Dolorosa.
Al programa també hi trobareu els dies de repartiment de vestes, les normes d'assistències a les processons i la convocatòria de la Junta General Ordinària el dijous 12 de març.

Demanem la vostra assistència i participació als actes, us esperem.